Élet, a kékhalál után…

Feltámasztjuk halott gépedet!

Szakmai blog

Legutolsó cikkeink:

Rendszergazdai szolgáltatás

Adatbiztonság

Naprakészen tartjuk tudásunkat az adatbiztonság területén is, hogy minden partnerünk adatállománya megfelelő biztonságban legyen.

Karbantartás

A számítógépnek is szüksége van rendszeres karbantartásra, mint a saját autónknak. Amennyiben elmarad hosszútávon a karbantartás, sajnos cserben fog minket hagyni.

Informatikai tanácsadás

Jelenlegi és jövőbeni terveid megvalósításában is segítünk szakmai tanácsainkkal és megoldásainkkal. Segítünk abban is, hogy hogyan tudod ezt megvalósítani a legköltséghatékonyabban.

Szervíz

Lassú? Lefagy? Vírusos?

Nem szükséges azonnal cserélni azokat az eszközöket, amelyek lefagynak esetleg lassúak. Alapos vizsgálat után megbízható megoldást nyújtunk ebben a kérdésben is.

Nem kapcsol be? Hamar lemerül?

Alkatrészt cserélni, még mindig költséghatékonyabb, mint egy új eszközt venni. Egy kis tuningolással sok 10, vagy 100 ezer forint megspórolható.

Adathordozóról elveszett adatok?

Véletlenül töröltél valamit? Esetleg megsérült az adathordozó, de az adatokra szükséged van? Nincs minden veszve, legjobb tudomásunk szerint segítünk az adatok visszaállításában.

További szolgáltatások

Előadás / Oktatás

Munkatársainak és ügyfeleinek örömmel tartunk informatikával kapcsolatos előadásokat.

Informatikai Audit

Ismerd meg, hogy milyen állapotban van a vállalkozásod informatikai rendszere. Részletes felmérésünkkel meg lehet alapozni a fejlesztéseket.

Vírusírtás

Segítünk megtalálni vállalkozásod számára ideális vírusvédelmi megoldásokat.

Kereskedelem

Szoftverek

A szoftverek útvesztőjében is segítünk kiigazodni és kiválasztani a megfelelő terméket.

Új eszközök

Legyen szó pályázatról, új kollégáról vagy egy régi eszköz cseréjéről, szívesen lebonyolítjuk helyetted a beszerzést és a garanciális ügyintézést.

Használt eszközök

Amennyiben a legjobbat akarod kihozni az adott költségből, jó szívvel tudjuk ajánlani a használt prémium minőségű eszközeinket garanciával.

Partnereink

Akik eddig megtiszteltek minket a bizalmukkal

Végpontvédelem

Minden partnerünk számára kiemelten fontosnak tartjuk, hogy az adataik biztonságban legyenek. Több éves szakmai tapasztalat után döntüttünk úgy, hogy az ESET terméleit fogjuk használni partnereink védelmére. A mai digitális világban, nem bízhatjuk magunkat a véletlenre, ezért a legprofibb megoldásra van szükségünk.

Kik azok a Rendszerszakik?

20 éves szakmai múlttal és elkötelezett hozzáállással minden számítástechnikai kihívásra nyitottak vagyunk.

Klár Zoltán

Klár Zoltán
A Rendszer

Paulik Tamás

Paulik Tamás
A Szaki

Kapcsolat

Műhely címe:
1048 Budapest, Bőröndös utca 8. Ü5.

Budapest:
+36 30 949 3611

Solymár és környéke:

+36 70 635 7245

E-mail:
kapcsolat@rendszerszakik.hu